Bitcoin System cryptocurrency exchange recension

Bitcoin System mobilappar

Bitcoin System erbjuder tre smartphoneappar, var och en anpassad till en annan del av växlingen.

Bitcoin Systems mobilapp är till för snabba köp och försäljningar, medan Bitcoin System Pro-appen är en funktionsrik upplevelse för handlare och slutligen är Bitcoin System Futures enbart inriktad på terminskontrakt.

Bitcoin System-appen

Bitcoin System-appen syftar till att göra köp och försäljning av kryptovaluta från din telefon till en snabb och enkel process. Den erbjuder fiatinsättningar och -uttag i appen, köp och försäljning av kryptovalutor, en portföljsökare och tillgång till kundsupport. Bitcoin System säger att den är så enkel att även personer som aldrig tidigare har köpt kryptovaluta kommer att kunna använda den.

Du kan läsa mer om det här ämnet här: https://easy-to-read.eu/sv/bitcoin-system-sv/

Bitcoin System Pro-appen

Bitcoin System Pro-appen syftar till att ge den fullfjädrade utbytesupplevelsen till din smartphone. Den innehåller hela Bitcoin Systems utbud av marknader, förbättrad säkerhet, marginalhandel, avancerade ordertyper och levande marknadsdata. När det gäller börsappar är detta en av de mest omfattande som finns, och användarna verkar hålla med med ett genomsnittligt betyg på 4,5/5 och 4,9/5 på Play respektive App Store.

Bitcoin System Futures-appen

Som namnet antyder är Bitcoin System Futures-appen enbart inriktad på terminsmarknader i mobilt format. Användarna kan handla med upp till 50x hävstång på fem olika valutapar – precis som på den stationära börsen. Live marknadsdata och kundsupport i appen kompletterar upplevelsen.

Är Bitcoin System säkert att använda?

Reglering. Bitcoin System är baserat i Kanada och har registrerat sig som ett penningtjänstföretag i USA under namnet på moderbolaget Payward Inc.

Verifieringsprocess. Bitcoin System kräver att alla användare lämnar information om sig själva, men dokumentverifiering krävs endast för fiatvalutaöverföringar eller handel. Ingen dokumentverifiering krävs för överföringar eller handel med kryptovaluta.
Säkerhetsfunktioner. Bitcoin System följer branschens bästa säkerhetsrutiner som att hålla 95 % av användarnas medel i kallt förvar och uppmuntra till tvåfaktorsautentisering. De driver ett bug bounty-program och säger att deras servrar hålls i säkra burar, under beväpnade vakter och ständig övervakning.

Bitcoin System grundades 2011 och lanserades 2013. Enskilda användare har fått sina konton avslöjade genom åren, vanligtvis efter att ha misslyckats med att aktivera tvåfaktorsautentisering, men Bitcoin System är aldrig känt för att ha varit offer för ett större rån, och tvåfaktorsautentisering är numera obligatorisk.

Oavsett detta råder Bitcoin Systems vd Jesse Powell människor att inte lagra kryptovaluta på Bitcoin System, eller någon annan kryptovalutabörs.

Det var världens första börs som producerade kryptografiska bevis för sina reserver, och du kan fortfarande verifiera att Bitcoin System har full backing sedan den senaste revisionen. Du kan verifiera att din kryptovaluta ingick i den senaste revisionen från ditt Bitcoin System-konto.

Read More

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert